A nyílt utcán raboltak ki egy férfit Szegeden szombat reggel

A Szegedi Járási Ügyészség indítványt tett a nyomozási bíró felé, hogy rendelje el annak a férfinek és nőnek a letartóztatását, akik szombat reggel rabolták ki korábbi ismerősüket Szegeden – közölte az ügyészség.

A megalapozott gyanú szerint a két gyanúsított 2021. március 20. napján, reggel 8 órakor szólították meg az egyik belvárosi utcában a sértettet, majd pénzt követeltek tőle. Azért, hogy a követelésüknek nyomatékot adjanak, a nő a férfit a falhoz nyomta és ütlegelni kezdte, míg a társa testszerte rugdosta.

A sértett többször visszautasította a követelést, csak azt követően adta át mobiltelefonját, miután nagy erővel halántékon ütötték. A telefon átadását követően a sértettől a gyanúsítottak még elvették karóráját is, majd búcsúzóul többször belerúgtak és a helyszínről eltávoztak.

A gyanúsítottak a cselekményükkel a sértettnek 38.000 forint kárt okoztak.

A rablás bűntette miatt indult eljárásban a járási ügyészség a szökés, elrejtőzés, valamint az eljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel tett indítványt a gyanúsítottak letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére.

(ugyeszseg.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

A nap idézete

204 éve született Semmelweis Ignác Fülöp, magyar orvos, „az anyák megmentője”.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink