📺 Három autót szállított, 1400 kilogramm túlsúllyal

Az egyenruhások közigazgatási bírságot szabtak ki az M43-ason haladó sofőrrel szemben.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság M43-as Autópálya Alosztályának munkatársai rendszeresen ellenőrzik a járművezetőket. A járőrök 2021. március 20-án délután figyeltek fel egy román honosságú autószállító trélerre a sztrádán, amely az országhatár felé haladt. A szerelvény három személygépkocsit szállított, így a rendőrök kivezették a Kéthalmi pihenőhelyre, ahol a tengelysúly mérés során megállapították, hogy a tréler csaknem 1400 kilogrammal haladta meg a megengedett legnagyobb össztömeget. Az egyenruhások a járművezetővel szemben közigazgatási eljárást kezdeményeztek, majd a jogsértés megszüntetéséig, illetve a bírság rendezéséig a trélert visszatartották.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Enyhül a kánikula a héten

Kánikulával kezdődik a hét, de aztán előbb egy, majd várhatóan még egy hidegfront is eléri az országot, hatásukra pedig több fokkal visszaesik a hőmérséklet. A hét második felében már jellemzően 30 Celsius-fok alatt alakulnak a csúcsértékek, vasárnap néhol csak 20 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Legalább 25 támogatót keres a Makói Csípős

Oldalunk célja a 2015-ös megalapítás óta Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Ezek a célkitűzések veszélybe kerültek, így számítunk azon Olvasóink támogatására, akik fontosnak tartják, hogy működjön Makón kormányfüggetlen sajtóorgánum.

Tovább olvasom »