A polgármesteri autó megint tilosban állt

De a városi Ford legalább most nem a rokkantparkolóban tűnt fel.

A fotókat olvasónktól kaptuk, aki elmondása szerint hétfőn délután örökítette meg. A makói polgármesteri autó a Hollósy Kornélia utcán állt, miközben a Közhivatalok Háza mögött ott egy óriási parkoló.

A tábla jelentése: ,,Várakozni tilos.” A tábla hatálya alatt meg szabad állni, de csak a be- és kiszálláshoz szükséges ideig;  a folyamatos fel- és lerakodáshoz szükséges ideig; vagy egyéb okból legfeljebb öt percig, ha a vezető a járműnél marad. Az alatta lévő kiegészítő tábla az útpadkán történő megállási (várakozási) tilalomra is utal. A fotók szerint egyik sem valósult meg, azaz közlekedési szabályt sértett.

A várakozni tilos jelzőtáblák alatt elhelyezett, az útpadkán történő várakozási tilalomra utaló kiegészítő jelzőtábla rendelkezésének megsértésének helyszíni bírsága 10 ezer forint.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink