A vásárhelyi fideszes képviselő szerint az egyetlen program a fűnyírás, gazolás és kommunista szombatok vannak

Cseri Tamás szerint (Fidesz-Szeretem Vásárhelyt) ,,az egész városi élet a fűnyírás körül forog, mégis ellep mindent a gaz! A képviselők legnagyobb teljesítménye, programja a gazolás és fűnyírás, valamint permanens kommunista szombatok a fűnyírásra hangolva.” A fideszes vezetésű Makón is van erre városszépítési program, de úgy tűnik, ez nem zavarja a hódmezővásárhelyi képviselőt.

Cseri Tamás arról írt bejegyzésében, hogy ,,néhány éve a városi kommunikáció az épülő Körhídról, keleti, északi elkerülő utakról, iskola és óvoda felújításokról, de akár komplett új óvoda, iskola vagy kórházi szárny építéséről szólt”, most pedig ,, az egész városi élet a fűnyírás körül forog, mégis ellep mindent a gaz.”

Én aztán nem sokat vártam ettől a gittegylettől, de ez már kezd valóban röhejessé válni! Nulla perspektíva, nulla beruházás, nulla terv. Helyette küzdünk a fűvel, mintha valami apokaliptikus sorscsapás lenne, hogy a természet dolgozik, és minő meglepetés! A fű nő!

– fogalmazott a fideszes képviselő.

A városszépítést kommunista szombatnak nevezte egy hónappal ezelőtt Dr. Havasi Katalin, a vásárhelyi Fidesz elnöke is. Míg a hódmezővásárhelyi Fidesz kvázi lenézi a program hasznát és közösségépítő szerepét, addig a makói fideszes önkormányzat ,,Tegyük szebbé városunkat” felhívással közös városszépítő akciót szervezett, amin az ellenzéki képviselők is részt vettek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

33 éve hunyt el Csanádi Imre, költő, író, műfordító, balladagyűjtő; publicista, szerkesztő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink