A polgárőrök is segítették a biztonságos megemlékezést Makón

Mindenszentek és halottak napján a Csongrád-Csanád vármegyei polgárőrök idén is folyamatos bűnmegelőző járőrszolgálatot láttak el a települések temetőiben, sírkertjeiben és azok környékén – számolt be róla a Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége.

A polgárőrök helyi lakosként igény esetén is segítették a temetőbe érkezők tájékozódását és a megemlékezés nyugalmát. A járőrszolgálatuk során a polgárőri tevékenységgel már nem megoldható eseményről soron kívül értesíthetik a rendőrséget, ha szükséges.

Szegeden több temetőnél is jelen voltak a rendőrökkel közösen; a szentesi szolgálat 5 napon keresztül zajlott; Mórahalmon kiemelt létszámmal láttak el szolgálatot a temetőben és környékén; Székkutason, Algyőn, Domaszéken, Csengelén és Makón is tevékenykedtek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink