A Promenad24 hazugságai ellen tüntettek Vásárhelyen

A hódmezővásárhelyi Fidesz irodából kézivezérelt portál ezúttal Berényi Károly alpolgármester pedagógus gyermekeit támadta, illetve az őket foglalkoztató helyi Liszt Ferenc Iskolát. Ennek okán szimpátiatüntetést szerveztek a család mellett, hétfőn este több mint kétszázan vonultak fel fáklyákkal a hazugsággyár szerkesztősége elé.

Berényi három gyermeke is tanít az említett iskolában, a fideszes portál szerint ez azt jelenti, hogy megszállták az intézményt, ennek kapcsán több ,,cikket” is megjelentettek. A szerkesztőség előtt az alpolgármester felidézte, már öt éve is volt hasonló támadás ellenük és akkor is szerveztek kiállást a barátai, támogatói.

Az új eset kapcsán elmondta:

,,Most még csak egzisztenciálisan és lelkileg kell kivéreztetni az ellenfelet – a Fidesz, a NER hatalomgyakorlata szerint. Embereket fizetnek meg vagy kényszerítenek arra, hogy legyenek a hatalom szeme és füle. A feltáratlan ügynökmúlt visszakacsint…Ma is ügynökök figyelik, hogy ki hova tesz egy lájkot a Facebookon, figyelik a bejegyzéseket, hogy azonnal lehessen rosszindulatúan reagálni…”

Berényi szerint a fellelhető veszélyes ellenfelek ellehetetlenítésének eszköze a napi lelki terroron túl úgy tűnik, hogy kiegészül a közeli családtagok támadásával is. Hozzátette, a polgármester családjának már meg kellett tapasztalnia ezt a módszert, az alpolgármester, illetve gyermekeit ért méltánytalanság, amiért hétfőn este összegyűltek, eltörpül a 7 gyermekes családot ért atrocitásokhoz képest.

A Promenad24 eddig is tudvalevőleg egy politikai megrendeléseket teljesítő internetes sajtótermék, amit az országos lakájmédia is figyel. Az is tudvalevő hogy, amit ott művelnek, annak semmi köze az újságíráshoz. Ők a megélhetési „bértollnokok”. Szerintem ők sem lesznek büszkék arra, amit művelnek. Sőt már most sem merik vállalni a nevüket a lejárató, mocskolódó írásaikhoz.

– jelentette ki Berényi Károly.

Az alpolgármesternek mind a négy gyermeke a Liszt Ferenc Iskolába járt, ő ebben az iskolában 20 évig volt iskolaorvos és a felesége pedig biológiát és kémiát tanított félállásban. A Promenad24-ben az alábbi címekkel születtek írások, persze szerző nélkül:

  • A Berényi-klán elfoglalta a Liszt-iskolát
  • Kell-e félniük a kormánypártokat támogató szülőknek a Lisztben?
  • Liszt-iskola: a nővérek helyett már Berényiék a főnökök

Az alpolgármester szerint a három cikkben leírt valótlanságok, következtetések és vélemények nagyon ártalmasak a város lakóira nézve, pártállástól függetlenül, hiszen bizalmatlanságot, előítéleteket erősít.

(Fotó: Dr. Berényi Károly Facebook oldala)

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink