A rendszám és a forgalmi is hamis volt

A Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen egy román férfi jelentkezett kilépésre 2022. január 6-án 9 óra 30 perckor egy román honosságú, 2021-es évjáratú Iveco Daily  típusú autó vezetőjeként.

Az ellenőrzés során az egyenruhások megállapították, hogy a haszongépjármű forgalmi engedélye és hatósági jelzése hamis. Az eredeti adatok alapján a járművet Olaszországban tartják nyilván.

Az ügyben a Makói Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.

A nyomozók a 32 millió forint értékű gépkocsit lefoglalták.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Újabb zenés demonstrációt tartottak a Bartók iskola megmaradásáért

Nagyjából 30 szülő és gyermekeik részvételével zajlott zenés megmozdulás szombaton a Bartók iskola előtt. A szülők a székhelyintézmény jogviszonyának szüneteltetésével sem értenek egyet – ez ellen tiltakoztak ma és vasárnap is fognak. Mindemellett jogi úton is megtámadták a fenntartó tankerület döntését.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink