Hazugság, hogy a kormány nem csökkentheti a benzin áfáját

A jövő héten a lengyel kormány új antiinflációs programot jelent be, amelynek egyik fő eleme az üzemanyagok áfájának csökkentése lesz. Jakab Péter arról írt ezzel kapcsolatban, hogy mindeközben Orbán nem létező szabadságharcot vív. 

,,Itthon nemváltó műtétektől kell megvédeni az óvodásokat – akik maximum Orbántól hallottak róla, hogy ilyen is van –, nagyon bátor a miniszterelnök. Amikor csökkenteni kellene az üzemanyag áfáját, akkor meg Brüsszelre mutogat, mondván, ezt neki nem engedik.”

– fogalmazott közösségi oldalán a Jobbik elnöke. Jakab közölte, jobbikos képviselőtársaival nemrég javaslatot nyújtottak be, hogy a magyar kormány csökkentse a benzin áfáját, vagy legalább kezdjenek tárgyalásokat erről Brüsszellel, de a Fidesz ezt leszavazta.

,,Hallani sem akarnak arról, amit a lengyel kormány szemrebbenés nélkül megcsinál. Tovább nyerészkednek a magas üzemanyagáron, aminek a fele adó, és ami tovább drágítja az életet. Orbán kivérezteti a magyar társadalmat, hátha az embereknek nagyobb örömöt, neki meg újabb négy évet hoz a választások előtti osztogatás” 

– jelentette ki Jakab Péter.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,A vakot (…) átvezetik az utcán, a bénán is segítenek, de a dadogóst mindenki csak kiröhögi.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink