A Szeged helyett a Tatabányát támogatja a Mol

A MOL a Grundfos Tatabánya kézilabdacsapatát támogatja a 2021/22-es szezonban, a vállalat és a Pick Szeged együttműködése ezzel hivatalosan is véget ért – közölte péntek délután a vállalat.

,,A MOL-csoportnak továbbra is kiemelten fontos a magyar kézilabda jövője, a fiatal tehetségek, a magyar bázisú utánpótlás segítése. Bízunk benne, hogy a Tatabánya fejlődésében is részünk lehet és mind a hazai, mind a nemzetközi szintéren sikeres jövő vár a csapatra”– mondta Pantl Péter, a MOL-csoport kommunikációs igazgatója.

A Tatabánya az utóbbi közel két évtizedben megszakítás nélkül szerepel a magyar bajnokság élmezőnyében, a 2021-ben világbajnoki 5. helyezett magyar válogatott keretében hat tatabányai játékos képviselte a klubot. Az egyesület utánpótlásában 250 fiatal kézilabdázik, az óvodásoktól egészen az ifjúságiakig.

A szegediek azt közölték: a 2021/2022-es idénytől minden csapatuk ismét PICK Szeged néven szerepel. ,,Céljaink változatlanok, minden sorozatot a végső győzelem megszerzéséért kezdünk meg, melyhez a tulajdonosunk által minden feltétel biztosított” – jelentették ki.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

33 éve hunyt el Csanádi Imre, költő, író, műfordító, balladagyűjtő; publicista, szerkesztő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink