A szegedi belvárosban bántalmazta volt élettársát a gyermekek szeme előtt

A Szegedi Járási Ügyészség indítványozta annak a helybeli férfinak a letartóztatását, aki egy szegedi áruház előtt erőszakoskodott volt élettársával, gyermekeik szeme láttára – írja az ügyészség.hu.

A megalapozott gyanú szerint a férfi múlt szerda este egy belvárosi üzlet bejáratán egy-egy fagylalttal és lakáskulccsal a kezében kilépő volt élettársát, valamint két kiskorú gyermeküket meglátva a nőhöz odalépett, a kezéből a kulcsot kicsavarta, az asszonyt a copfjánál megfogta, és másik kezével őt a földre kényszerítette, majd arcul ütötte.

A férfi a kihívóan közösségellenes, megbotránkozást keltő cselekményét csak a járókelők felszólítására hagyta abba, majd az elvett kulcscsomóval a helyszínről elsétált.

A garázdaság vétsége valamint könnyű testi sértés vétsége miatt indult eljárásban a járási ügyészség a büntetőeljárás meghiúsításának veszélye valamint a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a férfi letartóztatását, arra is figyelemmel, hogy vele szemben kiskorú veszélyeztetésének bűntette valamint az asszony sérelmére elkövetett kapcsolati erőszak bűntette miatt büntetőeljárás van folyamatban.

A gyanúsított letartóztatását a Szegedi Járásbíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően elrendelte. Végzését az ügyészség tudomásul vette, az azonban az ellene bejelentett védelmi fellebbezések folytán nem vált véglegessé.

(ugyeszseg.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Újra kell tervezniük a kórházaknak a 2023-as költségvetésüket

A Népszava úgy értesült, hogy a kórházakat is elérte a központi kifizetési korlátozás és a pénzügyi szigor. A napilap értékelése szerint ezzel lényegében kézi vezérlés alá vonják a kórházi kasszákat. A kórházak gazdasági vezetőinek csütörtökön eligazítást tartottak, arról, hogy péntek délig újra kell tervezniük a 2023-as költségvetésüket, emellett október 31-ig a béreken felül csak a „betegellátással összefüggő”, tételesen engedélyeztetett számlákat fizethetik ki.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink