A szegedi belvárosban bántalmazta volt élettársát a gyermekek szeme előtt

A Szegedi Járási Ügyészség indítványozta annak a helybeli férfinak a letartóztatását, aki egy szegedi áruház előtt erőszakoskodott volt élettársával, gyermekeik szeme láttára – írja az ügyészség.hu.

A megalapozott gyanú szerint a férfi múlt szerda este egy belvárosi üzlet bejáratán egy-egy fagylalttal és lakáskulccsal a kezében kilépő volt élettársát, valamint két kiskorú gyermeküket meglátva a nőhöz odalépett, a kezéből a kulcsot kicsavarta, az asszonyt a copfjánál megfogta, és másik kezével őt a földre kényszerítette, majd arcul ütötte.

A férfi a kihívóan közösségellenes, megbotránkozást keltő cselekményét csak a járókelők felszólítására hagyta abba, majd az elvett kulcscsomóval a helyszínről elsétált.

A garázdaság vétsége valamint könnyű testi sértés vétsége miatt indult eljárásban a járási ügyészség a büntetőeljárás meghiúsításának veszélye valamint a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a férfi letartóztatását, arra is figyelemmel, hogy vele szemben kiskorú veszélyeztetésének bűntette valamint az asszony sérelmére elkövetett kapcsolati erőszak bűntette miatt büntetőeljárás van folyamatban.

A gyanúsított letartóztatását a Szegedi Járásbíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően elrendelte. Végzését az ügyészség tudomásul vette, az azonban az ellene bejelentett védelmi fellebbezések folytán nem vált véglegessé.

(ugyeszseg.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink