A szegedi kenus az érettségire készült, a barátnője próbálta elkerülni az ütközést

A Blikk megtudta, hogy Csanki Márk sporttársa, egyben a barátnője ült a volánnál abban a vétlen kocsiban, amelyik egy balesetet akart elkerülni Inárcsnál péntek este.

Az ütközés során a 19 éves ifjúsági világbajnoki ezüstérmes kenus elhunyt, a 19 éves barátnője válságos állapotban került kórházba. Már nem altatják, de még nem közölték vele, hogy a barátja nem élte túl az ütközést.

Csanki Márk otthon élt a családjával Szegeden és az érettségire készült. Édesanyja, a bátyja és a szintén kenus 17 éves öccse teljesen összetört. “Nem ez az élet rendje, felfoghatatlan. (…) Értelmét veszti az életem. Megszakadt a szívem, de még fel sem fogtam, hogy a fiam nem jön haza többé” – nyilatkozta megtörten a bulvárlapnak a gyászoló édesanya.

Jövő vasárnap lett volna a következő versenye Márknak, aki óriási tehetségnek számított.

(Fotó: Magyar Kajak-Kenu Szövetség)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

91 éve hunyt el Ferenczi Sándor orvos, pszichoanalitikus, a magyar pszichoanalitikai iskola megteremtője.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gyermeknapra Bohócdoktor csomagot kapott 25 gyermekkórház

A gyermeknap előtti hetekben a piros orros önkéntesek lelkesen dobozokba csomagolták a játékokat, írószereket, finomságokat tartalmazó ajándékokat, melyeket a Foxpost szállít ki a gyermekkórházakba. A tárgyi adományozás segíti a hosszabb ideig benn fekvő gyermekek számára a lelki egyben maradást.

Tovább olvasom »