A szegedi kenus az érettségire készült, a barátnője próbálta elkerülni az ütközést

A Blikk megtudta, hogy Csanki Márk sporttársa, egyben a barátnője ült a volánnál abban a vétlen kocsiban, amelyik egy balesetet akart elkerülni Inárcsnál péntek este.

Az ütközés során a 19 éves ifjúsági világbajnoki ezüstérmes kenus elhunyt, a 19 éves barátnője válságos állapotban került kórházba. Már nem altatják, de még nem közölték vele, hogy a barátja nem élte túl az ütközést.

Csanki Márk otthon élt a családjával Szegeden és az érettségire készült. Édesanyja, a bátyja és a szintén kenus 17 éves öccse teljesen összetört. “Nem ez az élet rendje, felfoghatatlan. (…) Értelmét veszti az életem. Megszakadt a szívem, de még fel sem fogtam, hogy a fiam nem jön haza többé” – nyilatkozta megtörten a bulvárlapnak a gyászoló édesanya.

Jövő vasárnap lett volna a következő versenye Márknak, aki óriási tehetségnek számított.

(Fotó: Magyar Kajak-Kenu Szövetség)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

2024-re készülnek el a szegedi harmadik híd engedélyes kiviteli tervei

A szegedi déli Tisza-híd engedélyes kiviteli tervei 2024 augusztusára készülnek el – közölte a NIF Zrt. beruházási vezérigazgató-helyettese szerdán a csongrád-csanádi megyeszékhelyen. Nyul Zoltán, a beruházásról rendezett közmeghallgatáson azt mondta, a híd és a kapcsolódó utak tervezése összetett feladat, amely egyben fontos városfejlesztési projekt, hiszen a város közlekedésében meghatározó nagykörút befejezését is jelenti.

Tovább olvasom »