A szegedi kórházba is megérkezett a vakcinaszállítmány

További vidéki kórházakba – Pécsre, Nyíregyházára és Szegedre – is megérkezett a koronavírus elleni vakcinaszállítmány szerdán kora délután – írta az MTI. (Kiemelt fotó: a szegedi járványkórház tavasszal.)

A Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központba érkezett szállítmányból csütörtökön kezdték meg 2500 ember, az intenzív és Covid-osztályon dolgozók, valamint a mentőszolgálat munkatársainak beoltását. A tervek szerint egy nap nagyjából 100 embert oltanak be – közölte a helyszínen az M1 tudósítója. Tájékoztatása szerint a klinikai központ elnöke azt hangsúlyozta: mindenkinek a saját érdeke és a társadalom érdeke is, hogy beadassák a védőoltást.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Négy éve nincs szülészet Makón

Hogy szünetel a fekvő szülészet-nőgyógyászati osztály Makón, az a nyilvánosság számára a 2020. március 25-i testületi ülésen derült ki. Mindezt a veszélyhelyzetre való tekinttel Dr. Kallai Árpád főigazgató rendelte el. Ez az állapot azóta sem változott.

Tovább olvasom »