A szocialista Ujhelyi István szerint a Jobbiknak az Európai Néppártban lenne a helye

Közös érdekünk volna, hogy a Jobbikot felvegyék a Néppártba, miután a Fideszt onnan kizárták – jelentette ki a Magyar Hang tudósítása szerint meglepő módon Ujhelyi István, a szocialisták európai parlamenti képviselője.

Péntek este ellenzéki politikusok részvételével tartott fórumot Győrben a város polgármesteri posztjáért ellenzéki színekben induló Pollreisz Balázs. Ujhelyi István szerint a Fideszt heteken belül kizárják eddigi pártcsaládjából, az Európai Néppártból.

A fórumon részt vett Gyöngyösi Márton, a Jobbik európai parlamenti képviselője is, aki korábban többször is úgy nyilatkozott, hogy pártja kapcsolatban áll a Néppárt egyes szereplőivel, Orbánék esetleges távozása esetén pedig nyitottak lennének az EP legnépesebb pártcsaládjának tagságára. Gyöngyösi Márton korábban azt is mondta, hogy az elmúlt években tapasztalt néppártosodási politika betetőzése lenne, ha a Jobbik egy mérsékeltebb, a Fidesztől és szövetségeseitől megtisztított Néppárt tagja lehetne.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Teljesítménytúra a töltésen

A Csongrád Megyei Természetbarát Szövetség (CSMTSZ) 2022. január 22-én (szombaton) rendezi meg hagyományos téli teljesítménytúráját gyalogosok és terepfutók számára.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Leadta a népszavazási aláíróíveket az ellenzék

Az ellenzéki referendum aláírásgyűjtésében résztvevő szervezetek szerint a népszavazással visszaadják az embereknek a politikát. Képviselőik pénteken az Országház előtt tartottak sajtótájékoztatót, amelynek végeztével aktivisták élőláncával juttatták el az íveket a Kossuth térről a Nemzeti Választási Iroda közelben álló székházához.

Tovább olvasom »