A Szolnokot is legyőzte a Makói KC

Sorozatban negyedik meccsüket is megnyerték a makói kézilabdázók. Az újabb sikerrel megerősítették harmadik helyüket a tabellán.

Makói KC – Szolnoki KCSE 34-27 (17-14)
NB II. dél-keleti csoport, 16. forduló. Vezette: Bozó Zoltán és Mezei Zoltán.

Makó: BALÁN 2, – SZILÁGYI 7, CSÁNYI R. 6, VALACZKAI 5, MARÓTI 4, GAZSÓ 4, MIKSI 4, ÁROKSZÁLLÁSI 2, LAJTÁR, HEGYI, BENÁK, SZABÓ M., BAJORHEGYI, KOCSIS P. (K) Edző: Miksi István.

A Szolnok legjobbja: Csibrány M. 7 gól.

Hétméteres: 0/0, ill. 2/0
Kiállítás: 6 p., ill. 4 p.
Kizárás: Bajorhegyi Á. 26. p (3×2 p.)

(Fotó: Makói KC Facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Változás Hódmezővásárhely vezetésében

Márki-Zay Péter csütörtökön javaslatot tett Kis Andrea MSZP-s főállású alpolgármester leváltására, majd miután az indítvány nem kapta meg a szükséges minősített többséget, elvonta a politikus feladatköreit.

Tovább »

A románok megszabadulnak az orosz gáztól

A bukaresti parlament májusban elfogadhatja a fekete-tengeri földgáz kitermelését szabályozó törvény módosítását célzó előterjesztést, amely a tengeri (offshore) és a szárazföldi (onshore) gázmezők kitermelésének egyaránt új lendületet adhat. Virgil Popescu román energiaügyi miniszter szerint a jogszabály révén Románia teljes mértékben függetlenné válik az orosz gáztól, mindemellett erős jelzést ad a befektetőknek is – derül ki a Világgazdaság kolozsvári tudósításából.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Bővített ügyfélfogadás a NAV makói irodájában is

A személyijövedelemadó-bevallás határidejére tekintettel a NAV Csongrád-Csanád Megyei Adó- és Vámigazgatósága hódmezővásárhelyi, makói, szentesi és csongrádi ügyfélszolgálatának nyitvatartása 2022. május 2-től május 20-ig a következők szerint módosul:

Tovább olvasom »