A szurkolók kiállást szerveznek a Makó FC-ért

,,Együtt a Makói Labdarúgásért” – ez a neve annak a megmozdulásnak, amit a csapat drukkerei szerveznek vasárnap 15 órára az Aradi téri stadionhoz. Mindenkit várnak, aki kötődik a makói focihoz, vagy szolidaritást szeretne vállalni.

A felhívásukban azt írják: mindenkit meghívnak, aki kicsit is kötődik a makói labdarúgáshoz, megye 2-es, megye 3-as csapatot, utánpótlás csapatokat, szülőket, szurkolókat, régi játékosokat vagy aki egyszerűen csak szolidaritást szeretne vállalni a csapattal. Ez a döntés sokak mindennapi életét megváltoztatja játékostól a szurkolóig mindenkiét. Emberek munkájukat veszítik el, és játékosok is a csapatukat – fogalmaztak.

A megmozdulásra várják a vezetőséget és a városvezetést is, hogy tájekoztassák az ottlévőket a kialakult helyzetről.

Az eseményre csütörtök délutánig több mint hatvanan jelezték, hogy részt vesznek, további ötven fő érdeklődik iránta.

Várják a tulajdonost, a polgármestert és a parlamenti képviselőt

A szurkolók nyílt levélben invitálták meg őket a vasárnapi eseményre. Íme:

,,Nyílt levél Lázár János országgyűlési képviselő Úrhoz, Farkas Éva Erzsébet polgármester Asszonyhoz és Dr. Szabó Ádám Úrhoz, a Makó FC tulajdonosához!

Kérjük önöket, hogy szíveskedjenek eljönni 2022. október 2-án, vasárnap 15:00 órakor a Makó Arénában tartandó eseményünkre. Megkérjük önöket, hogy személyesen tájékoztassák a makói futball szerető embereket a kialakult helyzetről és esetleges kérdéseikre adjanak választ!

Köszönjük! – Makói futball szurkolók!”

Makó FC: tárgyalások vannak az utánpótlás megmentéséről

Csütörtök reggel közös közleményt adott ki Farkas Éva Erzsébet polgármester és Dr. Szabó Ádám, a csapat tulajdonosa.

Makó polgármestere azt írta: a város ,,a jövőbe tekint és az építkezésre koncentrál.” Az önkormányzat elkötelezett az utánpótlás megmentése mellett, ennek érdekében a jövő héten a klubvezetéssel közösen a Makó Arénában vizsgáljuk meg az összes szóba jöhető lehetőséget.

A tulajdonos nyitottan és bizakodóan várja a helyszíni egyeztetést.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

102 éve született Jancsó Miklós kétszeres Kossuth-díjas és Balázs Béla-díjas magyar filmrendező, forgatókönyvíró, érdemes és kiváló művész.

Tovább »

Letették a kínai csomagolóüzem alapkövét Makón

Csomagolóanyag-gyárat épít a hongkongi hátterű Benepack Hungary Kft. Makón az ipari parkban, a 65 millió eurós (25,3 milliárd forintos) beruházás alapkövét kedden tették le. A következő 12 hónapban elkészül az üzemet kiszolgáló infrastruktúra, a gyár pedig 2024 szeptemberében működésbe állhat.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Letették a kínai csomagolóüzem alapkövét Makón

Csomagolóanyag-gyárat épít a hongkongi hátterű Benepack Hungary Kft. Makón az ipari parkban, a 65 millió eurós (25,3 milliárd forintos) beruházás alapkövét kedden tették le. A következő 12 hónapban elkészül az üzemet kiszolgáló infrastruktúra, a gyár pedig 2024 szeptemberében működésbe állhat.

Tovább olvasom »