A társasházak tisztítása, fertőtlenítése most még fontosabb feladat, mint eddig

Zeitler Ádám közös képviselő szerint a lépcsőházakban található kilincsek, kapaszkodók, korlátok, kaputelefonok takarítása most még fontosabb, mint eddig. Erre most a fiatalabb lakókat kéri. A témában villáminterjút készítettünk vele.

Zeitler Ádám azokba a lépcsőházakba, amelyeknek ő a közös képviselője, oda a hét elején tájékoztató információs lapot rakott ki, amit a központi kormányzat adott ki. Ebben az új típusú koronavírus tüneteiről tájékozódhatnak, valamint az ellene való védekezéről, teendőkről. Ezt próbálta a közösségi oldalon is terjeszteni.

A kérésem, akár önkormányzati képviselőként, vagy közös képviselőként, hogy azokat az utasításokat, iránymutatásokat, amelyeket a kormányzat, illetve a helyi önkormányzat vezetői adott ki, azokat tartsák be a lakók. Aki tud, az maradjon otthon, főleg az idősebb korosztály. Azokat a szolgáltatásokat, amiket a helyi önkormányzat biztosít, azokat használják – fogalmazott Zeitler.

Fotó: archív

Meglátása szerint másrészt a lépcsőházak tisztítása, fertőtlenítése most fokozattabban fontosabb feladat, mint eddig.

,,Ezért a társasházakban lakó fiatalabb korosztályt kérem arra, hogy vegyen részt a közös helyiségek tisztántartásában, fertőtlenítésében. Nagyon sok lépcsőházamban az idősebbek takarítanak, most fordítva kellene, a fiatal járjanak ebben élen”

– kéri a képviselő.

Elsősorban azokra a pontokra gondol, amihez mindenki hozzáér, így kilincsek, kapaszkodók, korlátok, kaputelefonok fertőtlenítésére.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »

Indul a szúnyoggyérítés

Április 25-én kezdődik a központi szúnyoggyérítés, amelyet idén is a katasztrófavédelem koordinál. A szakemberek április végén a Tisza-tónál és Szolnoknál biológiai módszerrel lépnek fel a vérszívók ellen.

Tovább olvasom »