A társasházak tisztítása, fertőtlenítése most még fontosabb feladat, mint eddig

Zeitler Ádám közös képviselő szerint a lépcsőházakban található kilincsek, kapaszkodók, korlátok, kaputelefonok takarítása most még fontosabb, mint eddig. Erre most a fiatalabb lakókat kéri. A témában villáminterjút készítettünk vele.

Zeitler Ádám azokba a lépcsőházakba, amelyeknek ő a közös képviselője, oda a hét elején tájékoztató információs lapot rakott ki, amit a központi kormányzat adott ki. Ebben az új típusú koronavírus tüneteiről tájékozódhatnak, valamint az ellene való védekezéről, teendőkről. Ezt próbálta a közösségi oldalon is terjeszteni.

A kérésem, akár önkormányzati képviselőként, vagy közös képviselőként, hogy azokat az utasításokat, iránymutatásokat, amelyeket a kormányzat, illetve a helyi önkormányzat vezetői adott ki, azokat tartsák be a lakók. Aki tud, az maradjon otthon, főleg az idősebb korosztály. Azokat a szolgáltatásokat, amiket a helyi önkormányzat biztosít, azokat használják – fogalmazott Zeitler.

Fotó: archív

Meglátása szerint másrészt a lépcsőházak tisztítása, fertőtlenítése most fokozattabban fontosabb feladat, mint eddig.

,,Ezért a társasházakban lakó fiatalabb korosztályt kérem arra, hogy vegyen részt a közös helyiségek tisztántartásában, fertőtlenítésében. Nagyon sok lépcsőházamban az idősebbek takarítanak, most fordítva kellene, a fiatal járjanak ebben élen”

– kéri a képviselő.

Elsősorban azokra a pontokra gondol, amihez mindenki hozzáér, így kilincsek, kapaszkodók, korlátok, kaputelefonok fertőtlenítésére.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink