Hétfőtől szünetel a termelés a Continental makói és váci üzemében

2020. március 23. hétfőtől visszavonásig két gyárunkban, Makón és Vácott átmenetileg szüneteltetjük a termelést. Az átmeneti leállás idejére a munkatársaink részére különböző távolléti lehetőségeket biztosítunk – tájékoztatta oldalunkat a Continental Hungaria Kft. Mutatjuk a teljes közleményt:

A Continental vállalat folyamatosan figyelemmel kíséri a koronavírus terjedését és meghozza a szükséges intézkedéseket a munkavállalói egészségének védelme és fenntartható üzleti tevékenysége érdekében.

 

A Continental a hazai 10 lokációjában már végrehajtott egységes intézkedéseket, például a szigorú utazási- és találkozókorlátozást vezettünk be, az egészséggel kapcsolatos ajánlásokkal kapcsolatos intenzív kommunikációt folytatunk a munkatársaink felé és minden szükséges intézkedést megteszünk az országspecifikus helyzet alapján.

 

A globális intézkedések mellett országos válságbizottságot és helyi válságbizottságot hoztunk létre minden hazai gyárunkban és irodánkban, hogy szorosan figyelemmel kísérjék a helyzetet, továbbá a kormány és a WHO ajánlása alapján a jövőben is minden szükséges intézkedést megtegyenek.

 

A munkatársaink egészségének védelme és az üzleti tevékenységünk fenntartása érdekében döntéseket hoztunk az operatív működésünk vonatkozásában.

 

2020. március 23. hétfőtől visszavonásig két gyárunkban, Makón és Vácott átmenetileg szüneteltetjük a termelést, igazodva vevőink szállítási igényeihez.

 

Az átmeneti leállás idejére a munkatársaink részére különböző távolléti lehetőségeket biztosítunk.

  1. Otthoni munkavégzés: minden munkatársunknak már korábba lehetővé tettük, akinek a munkaköre lehetővé teszi.
  2. Az egyéni időbankban felhalmozott órák felhasználásának lehetősége.
  3. Szabadságok igénybe vétele.

 

A makói és váci gyárunkban érvényes feltételekről és lehetséges részletekről a munkatársainkat tájékoztatjuk, illetve a mindenkori szabályozásnak megfelelően próbálunk további lehetőségeket is kínálni.

 

A Continental további hazai gyárai és irodái jelenleg tervezett működést folytatnak, felkészülve lehetséges jövőbeli egészségügyi és üzleti intézkedések végrehajtására.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Az elmúlt 4 évben titkolták a kórházi fertőzések adatait

2018 nyarán, emberi erőforrások miniszterévé kinevezése után nem sokkal Kásler Miklós a kórházi fertőzéseket nevezte meg az egészségügy egyik legakutabb problémájának, egyben azok visszaszorítását az elkövetkező időszak legfontosabb feladatának – emlékeztet a 444, ami arra is felhívja a figyelmet, hogy ez nem hogy nem történt meg, de az adatok transzparenciája és valóssága körül is számos probléma akadt.

Tovább »

2020-ban nettó 160 ezer forint volt az átlagbér Makón

2020-ban az egy főre jutó havi nettó átlagkereset hazánkban 210 585 Ft volt (ez 21%-kal alacsonyabb, mint a KSH által közölt, szűkebb körre vonatkozó adat (268 405 Ft). A GKI Gazdaságkutató Zrt. a NAV adatait felhasználva megvizsgálta a nettó keresetek alakulását a COVID járvány első évében. 

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

2020-ban nettó 160 ezer forint volt az átlagbér Makón

2020-ban az egy főre jutó havi nettó átlagkereset hazánkban 210 585 Ft volt (ez 21%-kal alacsonyabb, mint a KSH által közölt, szűkebb körre vonatkozó adat (268 405 Ft). A GKI Gazdaságkutató Zrt. a NAV adatait felhasználva megvizsgálta a nettó keresetek alakulását a COVID járvány első évében. 

Tovább olvasom »