Hétfőtől szünetel a termelés a Continental makói és váci üzemében

2020. március 23. hétfőtől visszavonásig két gyárunkban, Makón és Vácott átmenetileg szüneteltetjük a termelést. Az átmeneti leállás idejére a munkatársaink részére különböző távolléti lehetőségeket biztosítunk – tájékoztatta oldalunkat a Continental Hungaria Kft. Mutatjuk a teljes közleményt:

A Continental vállalat folyamatosan figyelemmel kíséri a koronavírus terjedését és meghozza a szükséges intézkedéseket a munkavállalói egészségének védelme és fenntartható üzleti tevékenysége érdekében.

 

A Continental a hazai 10 lokációjában már végrehajtott egységes intézkedéseket, például a szigorú utazási- és találkozókorlátozást vezettünk be, az egészséggel kapcsolatos ajánlásokkal kapcsolatos intenzív kommunikációt folytatunk a munkatársaink felé és minden szükséges intézkedést megteszünk az országspecifikus helyzet alapján.

 

A globális intézkedések mellett országos válságbizottságot és helyi válságbizottságot hoztunk létre minden hazai gyárunkban és irodánkban, hogy szorosan figyelemmel kísérjék a helyzetet, továbbá a kormány és a WHO ajánlása alapján a jövőben is minden szükséges intézkedést megtegyenek.

 

A munkatársaink egészségének védelme és az üzleti tevékenységünk fenntartása érdekében döntéseket hoztunk az operatív működésünk vonatkozásában.

 

2020. március 23. hétfőtől visszavonásig két gyárunkban, Makón és Vácott átmenetileg szüneteltetjük a termelést, igazodva vevőink szállítási igényeihez.

 

Az átmeneti leállás idejére a munkatársaink részére különböző távolléti lehetőségeket biztosítunk.

  1. Otthoni munkavégzés: minden munkatársunknak már korábba lehetővé tettük, akinek a munkaköre lehetővé teszi.
  2. Az egyéni időbankban felhalmozott órák felhasználásának lehetősége.
  3. Szabadságok igénybe vétele.

 

A makói és váci gyárunkban érvényes feltételekről és lehetséges részletekről a munkatársainkat tájékoztatjuk, illetve a mindenkori szabályozásnak megfelelően próbálunk további lehetőségeket is kínálni.

 

A Continental további hazai gyárai és irodái jelenleg tervezett működést folytatnak, felkészülve lehetséges jövőbeli egészségügyi és üzleti intézkedések végrehajtására.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink