,,A tolvaj kifosztja a házad és még egy kis aprót kér”

,,A tolvaj kifosztotta a házadat, most meg arra kér, ha maradt még egy kis apród, támogasd hivatalosan is, hogy legközelebb is betörhessen hozzád. Ehhez még egy tolvajnál is pofa kell” – így reagált Jakab Péter arra, hogy Orbán Viktor a választásokra kér kampánytámogatást a saját szimpatizánsaitól.

A Jobbik elnöke szerint Orbán elérte, hogy korrupcióban előre menjünk, fizetésekben meg hátra; Európa egyik legkorruptabb kormányfőjeként Európa egyik legszegényebb nemzetévé tette a magyart. ,,Lopott pénzből urizál, lopott pénzből vásárol szavazatot, lopott pénzből csalja el a választást, végül lopott pénzből küld a választóknak – sértetteknek – egy sárga csekket, hogy támogassák már meg egy kis pénzzel, hogy mindezt folytathassa” – fogalmazott Jakab.

Hozzátette: ,,a csekket Orbán is meg fogja kapni. Egy országot kell majd visszafizetnie.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »