,,A tolvaj kifosztja a házad és még egy kis aprót kér”

,,A tolvaj kifosztotta a házadat, most meg arra kér, ha maradt még egy kis apród, támogasd hivatalosan is, hogy legközelebb is betörhessen hozzád. Ehhez még egy tolvajnál is pofa kell” – így reagált Jakab Péter arra, hogy Orbán Viktor a választásokra kér kampánytámogatást a saját szimpatizánsaitól.

A Jobbik elnöke szerint Orbán elérte, hogy korrupcióban előre menjünk, fizetésekben meg hátra; Európa egyik legkorruptabb kormányfőjeként Európa egyik legszegényebb nemzetévé tette a magyart. ,,Lopott pénzből urizál, lopott pénzből vásárol szavazatot, lopott pénzből csalja el a választást, végül lopott pénzből küld a választóknak – sértetteknek – egy sárga csekket, hogy támogassák már meg egy kis pénzzel, hogy mindezt folytathassa” – fogalmazott Jakab.

Hozzátette: ,,a csekket Orbán is meg fogja kapni. Egy országot kell majd visszafizetnie.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

7 éve hunyt el Juhász Ferenc, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth-díjas és József Attila-díjas magyar költő, szerkesztő, a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja.

Tovább »

A Pápay diákjai kapták a sütivásár megmaradt finomságait

Az adventi gyertyagyújtáson jótékonysági sütivásárt tartott az Angyalsóhaj Alapítvány. A vasárnapi akcióra összegyűlt süteményekből megmaradt, becsomagolt finomságokat a Pápay Endre Általános Iskola és Szakiskola diákjai kapták meg – adta hírül a polgármester férjéhez köthető szervezet.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Egy éves a tram-train, mondjuk ma éppen nem tudott elindulni

A tram-train 2021. november 29-én kezdte meg utasforgalmi próbaüzemét Hódmezővásárhely és Szeged között – emlékeztetett mai közleményében a MÁV. A születésnapot úgy ünnepelte meg a szerelvény, hogy reggel több járat sem tudott elindulni.A tram-train 2021. november 29-én kezdte meg utasforgalmi próbaüzemét Hódmezővásárhely és Szeged között – emlékeztetett mai közleményében a MÁV. A születésnapot úgy ünnepelte meg a szerelvény, hogy reggel több járat sem tudott elindulni.

Tovább olvasom »