A tulajok még nem is tudtak a lopásról, Csanádpalotánál már lekapcsolták az autókat

A magyar rendőrök nagyértékű, német honosságú személyautókat foglaltak le Csanádpalotánál.

A BMW X3 és Mercedes E220D típusú gépjárműveket egy libanoni és egy német állampolgárságú férfi vezette, amikor 2021. július 1-én hajnalban megérkeztek a Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyre és a sofőrök Románia irányába kilépésre jelentkeztek.  Az ellenőrzés során gyanú vetődött fel, hogy a járműveket jogszerűtlenül próbálják a schengeni térségből kivinni. A tulajdonosokkal történt egyeztetést követően megállapítást nyert, hogy még is nem tudtak a bérelt járművek eltűnéséről.

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói a 18 és 21 millió forint értékű személygépkocsikat lefoglalták.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Élő fákat vágtak ki Gerizdesen

A Soproni utcában (is) élő fákat vágnak ki az utcán – tájékoztatta a Makói Csípőst egyik olvasónk. A kérdésére, miszerint a háztulajdonos tud-e róla azt válaszolták: nem tudják ki a gazda, de nekik van egy listájuk. Ez közterület és kivágják a fákat.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Négy hónap alatt kiderült, a csanádpalotaiakat becsapták és félrevezették

Mint az ismert, Csanádpalotán Perneki László polgármester és képviselő-testülete kapta meg az időközi választáson a felhatalmazást, hogy a 2024-es rendes önkormányzati választásokig irányítsák a települést. Folytatásos írásunkban górcső alá vesszük a történteket, amelyek tökéletes képet festenek a jelenlegi tragikus csanádpalotai helyzetről.

Tovább olvasom »