A Turisztikai Ügynökség visszakért 150 milliót Makótól

711 millió 647 ezer forint egyedi turisztikai támogatást osztottak ki eddig az idén a Kisfaludy Program keretében, miközben ennél jóval több, újabb 2 milliárd 280 millió forint támogatást vontak vissza – derül ki a Kisfaludy 2030 Zrt. oldalára nemrég feltöltött 2477 oldalas dokumentumból.

A 24.hu gyűjtése szerint a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) alá tartozó Kisfaludy 2030 Zrt-től Makó egy meg nem nevezett projekt előkészítésére kapott 150 millió forintot, de ezt is visszaigényelte a kormányzat.

Közel 1 milliárd forintot kértek vissza a karcagi önkormányzattól, 84 milliós költségét kell visszafizetnie Zalaegerszegnek, míg Ráckevétől 83 milliós támogatást hívnak vissza. Kiskőrösnek 474 millió forintot kell visszafizetnie. A mosonmagyaróvári gyógyfürdőt üzemeltető Flexum Termelő és Szolgáltató Kft.-nek is vissza kell fizetnie 133 millió forintot, míg az a hévízi AEG Ingatlanhasznosító Zrt.-nek 155 milliót.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

220 éve született Bezerédj Amália, aki a magyar irodalomban foglalkozott először a gyermekvilággal.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Mindannyian tehetünk környezetünk védelméért

Az egészségtelen levegőminőség évente több mint 7 millió korai halálesetet okoz világszerte. Emellett a klímaváltozás miatt egyre gyakoribbak az extrém időjárási események, amelyek számos emberi életet oltanak ki – hívja fel a figyelmet oldalán Leitner Szilárd.

Tovább olvasom »