Mágori András: fél centi víztől senkinek sincs baja

Az újvárosi városrész képviselője zokon vette, hogy ,,kritika érte” a Vásárhelyi-Bárány utca sarkán lévő aszfaltozást. Bár szerinte nem akkora probléma, hogy áll a víz a friss felületen, garanciális javítás azért történt.

Mint arról hétvégén beszámoltunk, még látszottak a szombat éjszakai zivatar nyomai vasárnap reggel a Mágori András által, nagy csinnadrattával bejelentett új aszfalton a Vásárhelyi-Bárány utca sarkán lévő boltnál.

Az észrevételekre szerda reggel reagált oldalán, mint írta: ,,fél centi víztől senkinek nem lett volna semmi baja, viszont sok hangadónak mindegy volt, hogy ott 20 cm mély sárba szálltak ki az autóból, illetve a kerékpárúton a felhordott sárban csúszkáltak a biciklisek évtizedekig.”

Szerintünk egy vadonatúj aszfalton 1 mm víznek sem kellene állnia és bár a fideszes képviselő próbálja lekicsinyleni, közlése szerint garanciális javításra mégiscsak szükség volt.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Szalagot kaptak a makói Kerisek is

Február 8-án a Keri szakképző iskola tanulóinak tűzték fel a végzősöknek hagyományosan járó kék szalagot, annak jelképeként, hogy képzésük utolsó szakaszába léptek.

Tovább »

A nap idézete

60 éve született Détár Enikő, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő, szinkronszínész, előadóművész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink