A város átcsoportosít 7 millió forintot a Makói VTV-től, hogy legyen fedezete a programoknak

Az elvonás ellenére a televízió működése biztosítottnak látszik, a programok szervezésére pedig szükség van, hogy ne omoljon össze a helyi turizmus. A pénz átcsoportosításáról a hétfő esti testületi ülésen szavaztak.

Az előterjesztésből kiderül, hogy a Makói Városi Televízió 9,36 millió forintot nyert a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság pályázatán. (Erről mi is beszámoltunk korábban.) Az előterjesztés azt is írja, hogy a koronavírus-járvány miatt a ,,tervezettnél magasabb összegben realizálódott” a televízió reklámbevétele is.  Ezen kívül a város költségvetéséből 41 millió forint támogatást kapnak. Ebből most 7 milliót csoportosítottak át a programok fedezetéhez.

Többek között a Kiskaska kézműves vásárt várhatóan nyolc hétvégén rendezik meg, augusztus 20-hoz kapcsolódóan színes programokat terveztek, valamint hétvégente kisebb programok várják a városunkba látogatókat – írja az előterjesztés.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »