Adategyeztetésre hívnak a Makó Kártyával kapcsolatban

Ahhoz, hogy a továbbiakban is zavartalanul használni tudjuk a Makó Kártyát, szükséges az adatok időszakos egyeztetése, megerősítése, valamint az adatkezelési tájékoztató tudomásul vétele – hívja fel a figyelmet oldalán Farkas Éva Erzsébet.

Ezért adategyeztető lapot küldtek ki minden kártyatulajdonos részére – írta a polgármester. Kérik, hogy ezt kitöltve, aláírva juttassuk el személyesen a Makói Infopont Irodába (6900 Makó, Széchenyi tér 10.). Valamint az adategyeztetést elvégezhetjük elektronikus úton is a makokartya.hu weboldalon, a kártyán található 16 jegyű azonosító szám megadásával.

Az adategyeztetésre 2024. március elsejéig van lehetőség. Amennyiben az adategyeztetés során az összes kért adatot megadjuk, akkor megajándékoznak egy Hagymatikum belépővel. Ezt a Makói Infopontban tudjuk átvenni az elektronikus, vagy papír alapon kitöltött adategyeztetést követően.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

128 éve született Várkonyi Nándor magyar író, irodalomszervező, szerkesztő, könyvtáros, irodalom- és kultúrtörténész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Triplex kerékpártúra indul Makóról

A Makói Természetbarát Sportegyesület jövő hét szombaton (május 25.) rendezi meg a szokásos Triplex kerékpártúráját, Kübekházán és a hármashatáron át Óbébára, és Rábéra. A részvétel ingyenes, minden érdeklődőt várnak reggel, a Hagymaház előtt.

Tovább olvasom »