Adategyeztetésre hívnak a Makó Kártyával kapcsolatban

Ahhoz, hogy a továbbiakban is zavartalanul használni tudjuk a Makó Kártyát, szükséges az adatok időszakos egyeztetése, megerősítése, valamint az adatkezelési tájékoztató tudomásul vétele – hívja fel a figyelmet oldalán Farkas Éva Erzsébet.

Ezért adategyeztető lapot küldtek ki minden kártyatulajdonos részére – írta a polgármester. Kérik, hogy ezt kitöltve, aláírva juttassuk el személyesen a Makói Infopont Irodába (6900 Makó, Széchenyi tér 10.). Valamint az adategyeztetést elvégezhetjük elektronikus úton is a makokartya.hu weboldalon, a kártyán található 16 jegyű azonosító szám megadásával.

Az adategyeztetésre 2024. március elsejéig van lehetőség. Amennyiben az adategyeztetés során az összes kért adatot megadjuk, akkor megajándékoznak egy Hagymatikum belépővel. Ezt a Makói Infopontban tudjuk átvenni az elektronikus, vagy papír alapon kitöltött adategyeztetést követően.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink