Adománygyűjtést szervezett a Szegedi Törvényszék

[ad 1]

A társadalmi szerepvállalás jegyében a Szegedi Törvényszéken az idei évben is megszervezésre került a már hagyományosnak mondható adventi adománygyűjtés. A Szegedi Törvényszék célul tűzte ki, hogy dolgozói a lehetőségeikhez mérten segítséget nyújtsanak rászoruló embertársaiknak, melyet többek között e program megszervezésével kíván megvalósítani. 

A korábbi évekhez hasonlóan a Szegedi Törvényszék dolgozói az összegyűjtött tartós élelmiszer adományaikat 2015. november 23. és 2015. december 11. napja között a Szegedi Törvényszék Gazdasági Hivatalában adhatták le. A Szegedi Törvényszék adománygyűjtő kezdeményezése az elmúlt években tapasztaltakhoz hasonlóan nagy népszerűségnek örvendett, s mint az eddigi években, idén is sikeres volt.

Az összegyűlt adományokat Sirokmán Ildikó, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Csongrád Megyei képviselőjének adta át 2015. december 21. napján dr. Tárkány-Szűcs Babett, a Szegedi Törvényszék elnöke.

Dr. Tárkány-Szűcs Babett hangsúlyozta, hogy a Szegedi Törvényszék számára a társadalmi szerepvállalás kiemelkedő értéket képvisel, s a törvényszék az elmúlt évekhez hasonlóan karitatív programok szervezésével a jövőben is felelősséget kíván vállalni a rászoruló embertársainkért.

(Szegedi Törvényszék sajtóosztály)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink