Adományokkal indulhat újra a maroslelei utánpótlás

Rengeteg támogatást kaptunk ahhoz, hogy a gyerekek megfelelő felszereléssel indulhassanak márciusban – adta hírül Papp Tihamér, a Maroslele SE labdarúgás szakosztályvezetője.

Azt írja: tegnap kaptak anyagi támogatást (Varga Imre, Tóth Zoltán, Kerekes Csaba, Veszelovszki Sándor, Szakács Attila – Szakács Trans Kft., Mihály László), amelyből kiskapukat és funkciós eszközöket vásárolnak. Hálásak Török Józsefnek is, aki a gyerekeknek különböző méretű, korcsoportoknak megfelelő labdákat biztosított.

,,Álmodtam egy nagyot, hogy a gyerekek újra sportolhassanak helyben, és ezt megfelelő körülmények között és megfelelő eszközökkel gyakorolhassák.” – fogalmazott Papp.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Szalagot kaptak a makói Kerisek is

Február 8-án a Keri szakképző iskola tanulóinak tűzték fel a végzősöknek hagyományosan járó kék szalagot, annak jelképeként, hogy képzésük utolsó szakaszába léptek.

Tovább »

A nap idézete

60 éve született Détár Enikő, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő, szinkronszínész, előadóművész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink