Adományt visz az Óföldeáki Tésztaüzem – mi is segíthetünk

Az Óföldeáki Tésztaüzem segíti Bátonyterenye közösségét az idei gyereknap megszervezésében, ahol 150 jövedelem nélkül maradt hátrányos helyzetű család mintegy 600 gyermeke juthat ételhez, amennyiben kellő mennyiségű élelmiszer adomány gyűlik össze. A vállalkozás 200 főre elegendő mennyiségű tésztát ad át önerőből és várja a lakossági támogatókat is.

Az óföldeáki cég arra kér mindenkit, aki teheti, segítsen a bajbajutott gyermekeknek és családjaiknak egy-egy rendelés leadásával a webshopon keresztül. A rendelés leadás folyamata nem változott, csupán az adomány szállítási módot kell kiválasztani. Fél kiló tészta körülbelül 4-5 fő számára elegendő.

Az összegyűlt tésztákat az Óföldeáki Tésztaüzem viszi el az illetékeseknek Bátonyterenyére.

Lehetőség van továbbá jó állapotú használt ruhadarabokat, cipőket és akár játékokat is küldeni a gyermekeknek. Ezeket személyesen vagy postai úton lehet eljuttatni Óföldeákra.

Az adományra szánt rendelések leadási határideje 2021.05.28. – péntek 23:59.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

45 éve hunyt el Kormos István, magyar költő, író, műfordító, dramaturg, kiadói szerkesztő; második felesége Rab Zsuzsa költőnő.

Tovább »

Szolidaritást vállaltak a JAG tanárai

Mint az ismert, ma, a pedagógusok világnapján kezdődtek azok a tiltakozások, amelyeket a pedagógus-szakszervezetek és a Tanítanék mozgalom felhívására szerveznek meg tanárok, diákok, szülők és a pedagógusokkal szolidaritást vállalók.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

📺 Varga Ferenc: Nonszensz, hogy egy kukásautón dolgozó sokkal többet keres, mint egy kezdő pedagógus

“Láthatjuk, hogy a kormány folyamatosan azzal hakzinik, hogy majd a következő három évben 10-10 százalékkal megemeli a bérüket. De azt gondolom, hogy nonszensz az, nem lenézve a szakmát, hogy egy kukásautón dolgozó sokkal többet keres, mint egy kezdő pedagógus, aki a jövő nemzedékét neveli gyakorlatilag” – mondta Varga Ferenc, a Jobbik országgyűlési képviselője az N1TV Képviselő vágta című műsorában.

Tovább olvasom »

A nap témája: Betilthatják a szabad orvosválasztást és korlátozhatják a betegek látogatását

Megszüntetnék a szabad orvosválasztást, korlátoznák a betegek látogatását, erősítené az állami irányítást – egyebek mellett ezt is tartalmazza a hamarosan az Orbán-kormány elé kerülő, a belügyi tárca által tervezett, az egészségügy átalakítást célzó, összességében több száz milliárd forintot érintő javaslatcsomag – írja a Népszava.

Tovább olvasom »