Adományt visz az Óföldeáki Tésztaüzem – mi is segíthetünk

Az Óföldeáki Tésztaüzem segíti Bátonyterenye közösségét az idei gyereknap megszervezésében, ahol 150 jövedelem nélkül maradt hátrányos helyzetű család mintegy 600 gyermeke juthat ételhez, amennyiben kellő mennyiségű élelmiszer adomány gyűlik össze. A vállalkozás 200 főre elegendő mennyiségű tésztát ad át önerőből és várja a lakossági támogatókat is.

Az óföldeáki cég arra kér mindenkit, aki teheti, segítsen a bajbajutott gyermekeknek és családjaiknak egy-egy rendelés leadásával a webshopon keresztül. A rendelés leadás folyamata nem változott, csupán az adomány szállítási módot kell kiválasztani. Fél kiló tészta körülbelül 4-5 fő számára elegendő.

Az összegyűlt tésztákat az Óföldeáki Tésztaüzem viszi el az illetékeseknek Bátonyterenyére.

Lehetőség van továbbá jó állapotú használt ruhadarabokat, cipőket és akár játékokat is küldeni a gyermekeknek. Ezeket személyesen vagy postai úton lehet eljuttatni Óföldeákra.

Az adományra szánt rendelések leadási határideje 2021.05.28. – péntek 23:59.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

79 éve született Soltész Rezső, magyar énekes, dalszerző, szövegíró, lapkiadó.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink