Farkas Éva és Mágori András átadta a Búza utcai játszóparkot

A gyerekekkel együtt vették birtokba kedden. Az átadóra csak a Fidesz-közeli médiumok kaptak meghívást. (Kiemelt fotó: Farkas Éva Erzsébet Facebook oldala)

A parkra az Európai Unió biztosította a forrást az Igazgyöngyök útja elnevezésű pályázat keretében. A munkálatok február 15-én kezdődtek el: térkő burkolatú járda készült, ivókutat, ülőbútorokat és hulladékgyűjtőket helyeztek ki. A 15 elemből álló EU szabványnak megfelelő játszótér népszerű eszközökből áll.

Kedden a Búza utcai Bölcsőde bölcsődései és a Szikszai György Református Óvoda és Általános Iskola óvodásai jelenlétében Farkas Éva Erzsébet és Mágori András József közösen adta át. A polgármester tájékoztatása szerint a játszópark minden nap reggel 8-tól este 9 óráig tart nyitva.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Levéltári Nap Makón

Az előzetes meghívóhoz képest annyi változás van, hogy technikai okok miatt a rendezvény helyszíne nem a városháza díszterme, hanem a Korona rendezvényterme lesz.

Tovább olvasom »