Farkas Éva és Mágori András átadta a Búza utcai játszóparkot

A gyerekekkel együtt vették birtokba kedden. Az átadóra csak a Fidesz-közeli médiumok kaptak meghívást. (Kiemelt fotó: Farkas Éva Erzsébet Facebook oldala)

A parkra az Európai Unió biztosította a forrást az Igazgyöngyök útja elnevezésű pályázat keretében. A munkálatok február 15-én kezdődtek el: térkő burkolatú járda készült, ivókutat, ülőbútorokat és hulladékgyűjtőket helyeztek ki. A 15 elemből álló EU szabványnak megfelelő játszótér népszerű eszközökből áll.

Kedden a Búza utcai Bölcsőde bölcsődései és a Szikszai György Református Óvoda és Általános Iskola óvodásai jelenlétében Farkas Éva Erzsébet és Mágori András József közösen adta át. A polgármester tájékoztatása szerint a játszópark minden nap reggel 8-tól este 9 óráig tart nyitva.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Települési elismerést kapott a Földeák Polgárőr Egyesület

Az önkormányzat képviselő-testülete a Falunapot megnyitó ünnepi ülésén ,,Földeákért” címet adományozott a Földeák Polgárőr Egyesület részére. A kitüntetéssel járó, külön erre az alkalomra készített díszoklevelet és emlékplakettet Vas Tibor, az egyesület elnöke vette át.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink