Adományt vittek a polgárőrök Pitvarosra

A Szeged-Szőreg Polgárőr Egyesület március 11-én adományt szállított Pitvarosra. Az adományokat átvette a helyi polgárőr egyesület – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének honlapja.

Az adományok gyűjtését és megszervezését Huszti Zoltán elnök és Kinyó Pál, az egyik orvoscsoport koordinátora végezte. Felajánlásokat kaptak még több civil szervezettől is.

Az adományok jó minőségű ruházati cikkekből és gyermekjátékokból álltak. A pitvarosi polgárőrök a község területén az arra rászoruló családokhoz személyesen szállították ki és adták át, a gyermekek és a felnőttek nagy örömére.

(Fotó: Huszti Zoltán)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

A nap idézete

204 éve született Semmelweis Ignác Fülöp, magyar orvos, „az anyák megmentője”.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink