Alaposan kiválogathatták Orbán makói közönségét

Még a Fidesz makói szimpatizánsainak jelentős része sem tudott arról, hogy Makóra jön a miniszterelnök-jelölt tegnap. Orbán Viktor még a sajátjaitól is ennyire fél?

Mint azt megírtuk, kedden váratlanul Makón járt Orbán Viktor, a látogatását nem hirdették meg. Ami külön érdekes, hogy még a makói fideszes lakosok mindegyikét sem értesítették az érkezéséről, ez az alábbi két hozzászólásból is kiderül:

Az MTI által készített fotó szerint nagyjából 100 fő volt Orbán Viktor makói villámlátogatásán. Vélhetően csak a leglojálisabb híveknek szóltak az érkezéséről, így fideszes önkormányzati képviselőknek, az aktivisták egy részének:

Fotó: Benko Vivien Cher/MTI

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

75 éve született Kishonti Ildikó (született: Schnur Ildikó) magyar színésznő.

Tovább »

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »