Áll a fa Földeákon is

[ad 1]

Múlt héten Földeákra is megérkezett a karácsonyfa, amit többek között a művelődési ház és könyvtár, illetve az Önkéntes Tűzoltó egyesület tagjai állítottak és díszítettek fel – számol be róla a Hír 0-24.

35628197

Vasárnap késő délután került megrendezésre az adventi gyertyagyújtás. A rendezvényen Katona Pál plébános tartott beszédet, az általános iskola kisdiákjai verseltek, majd klarinéton zenéltek. A vendégeket a felállított sátrakban meleg teával és süteményekkel kínálták meg.

[ad 2]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Újraavatták Espersit János sírját Makón

Espersit János támogatta József Attilát, jó viszonyban volt Juhász Gyulával, Móra Ferenccel, ő hívta Makóra Rudnay Gyulát és növendékeit 1925–27-ben a nyári művésztelepre. A római katolikus temetőben lévő sírját halálának 90. évfordulója alkalmából újraavatta az önkormányzat, a város és a József Attila Múzeum alapítványa, valamint a múzeum.

Tovább »

A Continental korábbi vezetői is érintettek a dízelbotrányban

A hannoveri ügyészség kibővítette nyomozását a Continental volt vezetői ellen a Volkswagen károsanyag-kibocsátási botrányában. A beszállító négy korábbi vezetője került az igazságszolgáltatás látókörébe – számolt be róla az autopro.hu az Automobilwoche cikke alapján.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink