Állnak a Kálvin utcai rendelő falai

Az építő M-Color 2009 Kft. facebook oldalán képriportban mutatják be az építkezés fázisait. Ezeket ide kattintva lehet megnézni.

Mint ismert, a rendelő ügye 2016 óta húzódik, például a bontási közbeszerzést négyszer kellett kiírni. Azt a pályázatot a makói Borci Trans Kft. el, 9,9 millió forintért bontották el. A kivitelezésre vonatkozó közbeszerzés is döcögősen indult, első körben mind a három cég ajánlata (Bodrogi Bau Kft., Mester-Bauholding Kft., M-Color 2009 Kft.) érvénytelen lett.

Később már csak az M-Color pályázott, ezúttal érvényes ajánlattal. Az építést 328 millió forintért végzik és 2020. december 31-ig kell készre jelenteniük.

Korábban a DK makói szervezete aláírást gyűjtött a rendelő újjáépítéséért, ami végülis bekövetkezett. A város a saját költségvetéséből biztosítja a forrását.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Megrongálták a földeáki konyha kerítését

Keressük azt – az egyelőre ismeretlen, – a személyt/személyeket, akik a hétvégén a Napközi konyha épületénél a Gagarin utca felől a 3D kerítéselemet megrongálta – írja felhívásában Hajnal Gábor polgármester.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A Momentum szegedi politikusa szerint sem lehet kitermelni a makói gázt

A Momentum szegedi alelnöke, Halász Noémi, földtudományi szakember szerint a makói gázkitermelés sokkal nehezebb annál, mint ahogy Gulyás Gergely gondolja. A Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón arról beszélt, hogy növelik a hazai gázkitermelést 1,5 milliárd köbméterről legalább 2 milliárd köbméterre, a mostani gázár mellett a makói palagáz kitermelése is megéri.

Tovább olvasom »