Állnak a Kálvin utcai rendelő falai

Az építő M-Color 2009 Kft. facebook oldalán képriportban mutatják be az építkezés fázisait. Ezeket ide kattintva lehet megnézni.

Mint ismert, a rendelő ügye 2016 óta húzódik, például a bontási közbeszerzést négyszer kellett kiírni. Azt a pályázatot a makói Borci Trans Kft. el, 9,9 millió forintért bontották el. A kivitelezésre vonatkozó közbeszerzés is döcögősen indult, első körben mind a három cég ajánlata (Bodrogi Bau Kft., Mester-Bauholding Kft., M-Color 2009 Kft.) érvénytelen lett.

Később már csak az M-Color pályázott, ezúttal érvényes ajánlattal. Az építést 328 millió forintért végzik és 2020. december 31-ig kell készre jelenteniük.

Korábban a DK makói szervezete aláírást gyűjtött a rendelő újjáépítéséért, ami végülis bekövetkezett. A város a saját költségvetéséből biztosítja a forrását.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Lángszórós Alakulat: milliók mentek el városi rendezvényekre, de a Makó FC tönkretevői bujkálnak

Eddig úgy gondoltuk, hogy nem feladatunk a politikába beleszólni, de a politika beleszólt a csoport életébe. Sajnos városunk vezetése nem képes felelősséget vállalni, sem önállóan dönteni olyan kérdésekben, melyek meghatározzák a városban élők jövőjét – fogalmaztak oldalukon a makói Lángszórós Alakulat tagjai.

Tovább olvasom »