Elrakta a pénzt a söröző kasszájából

A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy sándorfalvi férfit, aki pénzt vitt el egy söröző kasszájából Hódmezővásárhelyen. Lopás miatt indult ellene eljárás. (Fotó: illusztráció)

A feltételezett elkövető 2019. november 18-án délelőtt egy presszóban tartózkodott a megyei jogú városban. A 32 éves gyanúsított arra lett figyelmes, hogy a szórakozóhely pultját elhagyja a személyzet. Ezt kihasználva a férfi több mint kétszázötvenezer forintot vett ki egy kassza alatti fiókból, ezután pedig távozott. A pultos miután észrevette a bankjegyek hiányát, bejelentést tett a rendőrségen.

A rendőrök az adatgyűjtés során rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra előállítottak. Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi elismerte a cselekmény elkövetését, ellene lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Az eltulajdonított pénz egy részét a nyomozók lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának.

(police.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

144 éve született Ady Endre, a huszadik század egyik legjelentősebb magyar költője. A magyar politikai újságírás egyik legnagyobb alakja. 

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Bedrogozva verte agyon, majd gyújtotta fel kislányát egy aradi férfi

Mint arról beszámoltunk, egy gyermek részben megégett holttesttét október 31-én találta meg egy aradi temető közelében egy kutyát sétáltató férfi. Az aradi törvényszéki ügyészség megállapította, hogy kábítószer hatása alatt volt tettének elkövetésekor a 23 éves aradi férfi – számolt be róla az aradihirek.ro.

Tovább olvasom »

Hamarosan indul a tram-train próbaüzeme

A vasút-villamos a napokban sikeresen teljesítette a hatóság által előírt 50.000 km-es hibamentes tartampróbát. 2021. november 29-től utasforgalmi próbaüzemben elindul a tram-train Hódmezővásárhely és Szeged között – közölte a MÁV szombaton. Április 15-ig a tram-traint minden utas ingyenesen veheti igénybe.

Tovább olvasom »

Makóról Vásárhelyre viszik a súlyos covidos betegeket

Tekintettel arra, hogy COVID intenzív részleg jelenleg Hódmezővásárhelyen működik, így a makói telephelyünkön ellátott beteg állapotromlása esetén, amennyiben a beteg állapota potenciálisan intenzív terápiás ellátást igényel, úgy Hódmezővásárhelyre kerülnek átszállításra – olvasható a kórház honlapján a tájékoztatás, melyet Dr. Kallai Árpád főigazgató írt alá.

Tovább olvasom »