Ami a Fidesz szerint ,,kommunista szombat” Hódmezővásárhelyen, az Makón városszépítés

Hódmezővásárhelyen rendszeresen tartanak városszépítő akciókat. A Fidesz ezt bírálja és csak kommunista szombatnak emlegeti. Hasonló programot szervez július 4-én a makói önkormányzat is, de ezt már a Zöld Város Program egyik eseményének nevezik.

A Vásárhelyi ellenzék hangja c. lapban beszélt arról Dr. Havasi Katalin, a helyi Fidesz elnöke, hogy a ,,kommunista szombatok nem pótolják a valós munkát.” Az interjúrészletet Mucsi Tamás, makói ellenzéki önkormányzati képviselő vette észre.

Míg a hódmezővásárhelyi Fidesz kvázi lenézi a program hasznát és közösségépítő szerepét, addig a makói fideszes önkormányzat ,,Tegyük szebbé városunkat” felhívással közös városszépítő akciót szervez holnapra:

A környezetszépítés egyébként ráfér Makóra. Május végén például Nagy Zsolt, az őszi ellenzéki összefogás képviselőjelöltje önkéntes munkában levágta a gazt egy részen, mert a lakók hiába kérték évek óta a makói önkormányzatot, nem tartották rendben a területet.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

43 éve hunyt el Zelk Zoltán, Baumgarten-, József Attila- és Kossuth-díjas magyar költő, prózaíró, 2012-től a Digitális Irodalmi Akadémia posztumusz tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink