Annyira berúgott, hogy elaludt a betörés helyszínén

[ad 1]

A 20 esztendős tatabányai illetőségű V. Tamás még pénteken kezdett bele az italozásba, aztán oly mértékig elragadta a lendület, hogy szombaton is folytatta hóbortját. A nedű azonban elfogyott így a fiatal férfi betört egy zöldségesbe majd ott további három liter szeszt gurított le. Ez azonban nem bizonyult túl jó ötletnek, mert a helyszínen úgy elaludt, hogy a rendőrök is csak nagy nehezen tudták felébreszteni, kórházba is kellett szállítani. 

Az ajtót betörve jutott be V. Tamás egy tatabányai zöldségesbe még szombaton. Az üzletből a rendőrök vitték el másnap, miután rátaláltak. Három liter alkohol elfogyasztását követően a gyanúsított mozdulni sem tudott. A zöldséges tulajdonosa talált rá, amikor értesítették őt a betörésről. Ő hívta ki a rendőröket is, akik előbb kórházba vitették a gyanúsítottat – írja a police.hu.

Miután az egészségügyi intézményben ellátták a 20 éves férfi sérüléseit és kihallgatható állapotba került, a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őt. V. Tamás a rendőröknek elmondta, hogy az italozást már előző nap elkezdte otthonában és azt folytatta az üzletben, ahol tetten érték őt.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink