Apátfalvi késelés: ,,megölöm a fiadat, meghaltok!”

Mint arról beszámoltunk, késsel támadt egy apátfalvi családra egy tótkomlósi férfi január 20-án. Az ügyészség honlapján részleteket közölt a támadásról.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2021. január 20-án este 7 óra körül ittas állapotban felkereste volt élettársa testvérét Apátfalván levő házukban és azt kérte tőlük, hogy ott maradhasson éjszakára. Miután a férfi kérését elutasították a sértettek tartva attól, hogy a gyanúsított visszatér, a kaput belakatolták és a nagytestű kutyát is elengedték. Mindez azonban a gyanúsítottat nem akadályozta meg abban, hogy a szomszéd ingatlan felől éjfélt röviddel megelőzően bemásszon és házba bejusson.  

A házban a férfi egy késsel az alvó sértettekre támadt, miközben azt kiabálta, hogy „megölöm a fiadat, meghaltok”. A gyanúsított többször felsőtesten szúrta volt élettársa testvérét és megpróbálta megszúrni a sértett élettársát és a köztük alvó kiskorú gyermeküket is. A sértettek házban tartózkodó ismerőse közbelépésére a gyanúsított felhagyott cselekményével és elmenekült. 

A megszúrt férfinak a helyszínen levők elsősegélyt nyújtottak, miközben a mentőket értesítették, majd a sértettet kórházba szállítva rajta életmentő műtétet hajtottak végre.

A gyanúsított ezt követően bujkált, őt elfogató parancsra egy fürdőszobában kialakított rejtekhelyről állították elő és vették őrizetbe a Makói Rendőrkapitányság járőrei.

A több ember, köztük 14. életévét be nem töltött sértett sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete, mint életfogytig tartó szabadságvesztéssel is fenyegetett bűncselekmény miatt indult eljárásban a főügyészség a szökés ténye és veszélye, az eljárás meghiúsításának és a bűnismétlésnek a veszélyére figyelemmel tett indítványt a férfi letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink