Grazban is leszállt a NER és Orbán kedvenc magánrepülője

A Gázszerelő és családja által rendszeresen használt OE-LEM lajstromjelű luxus jet mindenesetre tavaly nyáron és ősszel (A HATÁRZÁR UTÁN IS!) kilenc alkalommal(!), néha 3-4 naponta repült a kaszinóiról híres Monte Carlo repteréül is szolgáló nizzai repülőtérre. A gép egy pillanatra leszállt Grazban is – derül ki Hadházy Ákos bejegyzéséből.

A független országgyűlési képviselő repülési útvonalakról készült képernyőfelvételeket mutatott be, emlékeztetve, hogy aki az adóparadicsomnak számító Monacóba akar utazni, Nizzában kell leszállnia, hiszen a nagyhercegség területén csak helikopterkikötő van. Négy felvételen Maldív-szigetekre tartó repülési útvonalat is lehet látni.

Lehet, hogy a Gázszerelő elkártyázza a lopott vagyont? Vagy a Főnökkel együtt járnak rulettezni? A Gázszerelő és…

Közzétette: Hadházy Ákos – 2021. január 24., vasárnap

Hogy ki ült a gépen, azt nem lehet tudni. Mindenesetre az ismert, hogy Mészáros Lőrinc, Garancsi István és maga Orbán Viktor is használta már. A miniszterelnök például akkor, amikor 2018. július 25-én elutazott Bulgáriába megnézni a MOL Vidinek a Ludogorec elleni BL-selejtezőjét.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Kiderült a makói Fidesz összes jelöltje

Lázár János feltöltött egy fotót az oldalára, amin rajta kívül kilenc fő látható, Farkas Éva mint polgármesterjelölt és még nyolcan, akik vélhetően a Fidesz képviselőjelöltjei lesznek Makón.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink