Apátfalvi kislánynak szervezett gyűjtést a Trollfoci

Pénzes Annabella 3 éves Apátfalván élő kislány. Diffúz Pontine Glioma, rövidítve DIPG-vel, agresszív gyermekkori agydaganattal szenved. Magyarország legnépszerűbb focis oldala jótékonysági árverést indított, Gulácsi Péter cipőjére lehet licitálni május 13-ig.

Bellácskának pókhálószerűen helyezkedik el a daganat, mely emiatt nem műthető. Különböző módszerekkel próbálják a daganat növekedését megállítani, jelenleg gyógyszeres kezelés alatt áll, ezt megelőzően több mint 30 kemoterápiás kezelést kapott. Van egy kölni lehetőség immunterápiás kezelésre a kislánynak a közeljövőben, amint a folyamatban lévő hazai dolgok véget nem érnek a protokoll szerint. Ennek viszont komoly ára lesz, előzetes tájékoztatás alapján mintegy 30 millió forintba fog kerülni.

A jelenlegi helyzet és a várható továbbiak, jelentősen meghaladják a család anyagi lehetőségeit, ezért a Trollfoci Németh Bandi barátjuk segítségével szeretnének annak az összefogásnak a részesei lenni, ami Bellácskáért létrejött.

Gulácsi Peti köztudottan rengeteget jótékonykodik, szülőként még jobban átérzi egy beteg gyermek sorsát, a nehézségeket ami egy életet végigkísér a mindennapokban. Gula egy, a magyar labdarúgó válogatottban való szereplése alkalmával viselte ezt a cipőt, mely most Bellácska javát fogja szolgálni ezen az árverésen. A cipő nincsen dedikálva, ezt a későbbiek folyamán pótolhatja a nyertes.

Licitálni itt, az eredeti posztnál lehet:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink