Ásványvizet osztottak a rendőrök Röszkénél

Hűtött ásványvízzel kínálták a rendőrök a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen kilépésre várakozó utasokat, ahol vasárnapra ötórás sor alakult ki.

A határátkelőhelyen csütörtök óta folyamatos a várakozás.

Az év ezen időszakában mindkét irányba erős a forgalom, hiszen a Nyugat-Európában doglozó vendégmunkások szabadságra, a turisták pedig pihenni indulnak. Az átutazók száma ilyenkor elérheti, sőt időnként meghaladja a napi 60 ezret. Így nem ritkán több órás várakozás vár azokra, akik ezt az útvonalat választják. Az átkelőhelyet a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság teljes kapacitáson működteti, 9-9 sávon halad a forgalom az országból ki és be.

A rendőrség azt javasolja, aki teheti válassza a kisebb határátkelőket, ahol kevesebb várakozási idővel kell számolni. Szombaton a megyében Szerbiából és Romániából ki és belépő utasok száma megközelítette a 140 ezret.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: A magyar lakosság több mint fele lejjebb veszi a fűtést

Alacsonyabb hőmérséklettel, gyorsabb zuhanyzási idővel és LED-es izzókkal terveznek spórolni a legtöbben a magyarok közül a megnövekedett rezsiárak miatt – derül ki az IKEA kutatásából. A megkérdezettek többsége szerint jobb lenne a 18 fok feletti hőmérséklet otthon, a legtöbben mégis lejjebb tekerik majd a termosztátot, és takarékos termékeket is igyekeznek beszerezni.

Tovább »

A nap idézete

101 éve született Jancsó Miklós kétszeres Kossuth-díjas és Balázs Béla-díjas magyar filmrendező, forgatókönyvíró, érdemes és kiváló művész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább olvasom »