Ásványvizet osztottak a rendőrök Röszkénél

Hűtött ásványvízzel kínálták a rendőrök a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen kilépésre várakozó utasokat, ahol vasárnapra ötórás sor alakult ki.

A határátkelőhelyen csütörtök óta folyamatos a várakozás.

Az év ezen időszakában mindkét irányba erős a forgalom, hiszen a Nyugat-Európában doglozó vendégmunkások szabadságra, a turisták pedig pihenni indulnak. Az átutazók száma ilyenkor elérheti, sőt időnként meghaladja a napi 60 ezret. Így nem ritkán több órás várakozás vár azokra, akik ezt az útvonalat választják. Az átkelőhelyet a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság teljes kapacitáson működteti, 9-9 sávon halad a forgalom az országból ki és be.

A rendőrség azt javasolja, aki teheti válassza a kisebb határátkelőket, ahol kevesebb várakozási idővel kell számolni. Szombaton a megyében Szerbiából és Romániából ki és belépő utasok száma megközelítette a 140 ezret.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

33 éve hunyt el Csanádi Imre, költő, író, műfordító, balladagyűjtő; publicista, szerkesztő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink