Átadták a korábbi ellenzéki képviselőjelölt által is javasolt kupakgyűjtőt

A városvezetés megvalósította a testületbe be nem jutott, ellenzéki képviselőjelölt, Kiss Imréné javaslatát. Az átadásra őt nem hívták meg, meg sem említették a nevét. Csermák Szilvia képviselő (Fidesz) javaslatát még kettő ilyen gyűjtő kihelyezésével fogadták el decemberben, ebből most végül egy valósult meg.

A gyűjtőedénybe elhelyezett kupakokkal egyrészt a környezettudatos szemlélet alakítható, tekintettel arra, hogy a műanyag flakonok kupakjai újrahasznosíthatóak, másrészt az egybegyűjtéssel csökkenthető a hulladék mennyisége, harmadrászt a kupakok leadásából származó bevétel jótékonysági célra fordítható – érvelt képviselői indítványában Csermák Szilvia, melyet a decemberi testületi ülésen szavaztak meg.

A megvalósításig tegnap kellett várni: az említett képviselő, Farkas Éva Erzsébet polgármester (Fidesz) és Kőszeginé Borbála avatta fel – utóbbi javasolta még a kampányban Csermáknak. A szív alakú kupakgyűjtő 150-170 forint értékű.

Szintén az őszi kampányban beszélt arról Kiss Imréné, hogy kupakgyűjtő helyek kialakítását szorgalmazza. Tegnapi megkeresésünkre azt közölte: örül neki, hogy megvalósult, de nem hívták meg az átadásra. Természetesen ő is rak majd bele kupakot.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink