Átment a síneken, letörve a sorompót, majd bement a közeli zöldségeshez

A férfi a vonatkozó KRESZ szabályok megszegésével veszélyeztette a vasúti közlekedés biztonságát és ezzel mások életét, testi épségét is. A vasúti berendezés letörésével a vasúti társaságnak egyébként 24.000 forint kárt okozott. A férfit az ügyészség a vasúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésével vádolja.

A vádirat szerint a szegedi férfi 2021. március 10. napján, reggel 9 órakor közlekedett személygépkocsijával Szegeden, amikor az egyik belterületi vasúti átjáróhoz ért. A tilos jelzés és a lezárt félsorompók miatt először megállt, majd magát meggondolta és behajtott az átjáróba. A férfi nekiment az autóval az egyik félsorompónak, azt letörte, majd megállás nélkül továbbhajtott, és a közelben levő zöldségesnél bevásárolt.

Röviddel azt követően, hogy a férfi az átjárót elhagyta, megérkezett a menetrend szerint közlekedő vonat, ami azonban zavartalanul tudott haladni amiatt, hogy a félsorompó eltört.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink