100 gyermek és így közel 70 család karácsonya már biztosan szebb lesz

A Karitáció Alapítvány csapata a tavalyi évben álmodott egy nagyot és Karitáció Angyalai néven egy új kampányt indított, mellyel 50 gyerek karácsonyát szerettük volna szebbé tenni. De az nem szerepelt az álomban, hogy 15 óra alatt mind az 50 gyerek ajándékát sikerült beszereznünk az adományozók segítségével – tudatta közleményében az alapítvány.

A Karitáció Angyalai szerették volna megduplázni a mosolygós arcokat és 100 gyereket megajándékozni, ezzel együtt közel 70 családnak könnyebbé tenni az ünnepeket. A „LEHETSZ TE IS ANGYAL!” nevű program pénteken (2021.december 4-én 10:00-kor) indult, és már ezen a héten kedden le is zárult, azaz mind a 100 gyermeknek lesz ajándéka a fa alatt.

A kampány sikeres lebonyolításában az idén is, mint ahogyan már tavaly is hatalmas segítséget jelentett az NN Biztosító aktív részvétele. Az elmúlt pár nap ismét megerősítette bennünk a hitet abban, hogy az általunk támogatott családoknak most van igazán szükségük a segítségre és azt is, hogy: Együtt csodákra vagyunk képesek! – írja a Szécsényi Barnabás elnök által jegyzett közlemény.

Arra kérjik azokat az embereket, akik adományozni szeretnének, hogy keressék fel a Karitáció Alapítvány megújult weboldalát, melyet a www.karitacio.hu címen érnek el. Az oldalon megtalálható minden információ, hogy hogyan tudnak segíteni, legyen szó pénzügyi adományról, önkéntes munkáról vagy egyéb tárgyi eszközrő

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

A nap idézete

74 éve született Szegeden Temesi Ferenc, Kossuth-díjas és József Attila-díjas magyar író, műfordító, drámaíró, forgatókönyvíró.

Tovább olvasom »