Átvették a sárga gombot a gimisek

A Makói József Attila Gimnáziumban hagyomány, hogy a gombavató bálon zöld gombot kapnak a végzősök, majd sárgát, a sikeres érettségi vizsgát követően. Így történt ez most is, a három osztály mind a 89 tanulója szerzett érettségi bizonyítványt és megkapta a 11. évfolyam tagjaitól az érettséget szimbolizáló sárga gombot.

A 89 végzős tanuló a rengeteg középszintű, remek eredménnyel záruló, sikeres érettségi mellett 94 eredményes emelt szintű érettségi vizsgát tett és ezekből 64 jeles érdemjeggyel zárult. A 12.A osztályból 5 tanuló, a 12.B osztályból 3 tanuló és a 12.C osztályból 1 tanuló zárta kitűnő bizonyítvánnyal (minden vizsgatárgyból jeles érdemjegy) az érettségi vizsgákat úgy, hogy minden tantárgyból dicséretben részesült, ezért az érintett tanulók általános dicséretben is részesültek – számolt be róla az intézmény.

A végzős évfolyam 56 középfokú és 14 felsőfokú nyelvvizsga birtokában vághat neki felsőfokú tanulmányainak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink