📺 Megkapták zöld gombjaikat a gimisek

Összesen 89 diák, egy 8 és két 4 évfolyamos osztály tanulóit ünnepelték pénteken az Erdei János Városi Sportcsarnokban. A hagyományokhoz híven a József Attila Gimnázium végzősei zöld gombot kaptak.

– Nagy öröm, hogy ismét megtelt a csarnok, szülők, barátok körében rendezhetjük meg idén az intézmény egyik legfontosabb ünnepségét – így kezdte ünnepi köszöntőjét Oroszné Kopányi Katalin. Az intézményvezető elárulta, ez egy olyan évfolyam, amely átélte az online oktatás nehézségeit.

A gombok egyediek, minden évben, külön erre az alkalomra készíttetik, így saját értéket is képviselnek a tulajdonosoknak. A hagyományokhoz híven zöld gombot kaptak, majd az érettségit követően jöhet a sárga. Minden évben valamilyen motívum alapján készül a meghívó és a díszlet.

Idén először szerepelt együtt a zöld és a sárga gomb, korábban csak az osztályokat szimbolizáló zöld gombok szerepeltek a meghívókon. Ennek oka, hogy most közelebb került a diákok életében ez a két fontos esemény, a gombavató és az érettségi. A díszletben pedig három óriásgombon volt olvasható a tanulók neve.

A Makói Csípős Facebook oldalán még található sok-sok fotó:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Már van olyan cég, amelyik olcsóbban kapja a gázt, mint a lakosság

A cégek már olcsóbban vehetnek gázt, mint a lakosság az átlagfogyasztás fölötti tarifa szerint – derül ki az MVM adataiból, az Átlátszó számításai szerint. Most azok kerülnek nehéz helyzetbe, akik korábban a további áremelkedéstől félve fix árú szerződést kötöttek a szolgáltatójukkal, a földgáz világpiaci ára ugyanis hónapok óta zuhan.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink