Augusztus 20-22. között megrendezik a DEJA VU Fesztivált Szegeden

Az elmúlt három, négy napban több száz levelet és üzenetet kaptunk tőletek, hogy az kizárt, hogy az idei év Deja Vu Fesztivál nélkül teljen el. Megígértük ha lehet akkor összehozzuk, de őszintén bevalljuk nektek az április 30-i Kormányinfot követően majdnem minden reményünk elszálllt, de örömmel jelenthetjük be, hogy nem volt hiábavaló az elmúlt fél év megfeszített munkája a csaptunknak és az idei rövidített fesztiválszezont is a Deja Vu Fesztivál nyitja Dél-Magyarországon! – tájékoztatta oldalunkat Kovács Ádám, fesztiváligazgató.

Az új időpont 2020. augusztus 20-21-22-e, erre a dátumra érvényesek az eddig megváltott jegyek, a helyszín mint már megszokott extrém helyzetekben mindig, idén is a Postás Sportpálya lesz. Annyit ígérhetünk, hogy a tavalyi évhez képest lesznek újítások (Pl: sokkal több wc) és számtalan meglepetéssel is készülünk nektek. Részletes információk és program néhány napon belül a Deja Vu Fesztivál Hivatalos facebook oldalán – közölték.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Kevés a covid-tesztelés, a WHO egyre kevésbé lát tisztán

A koronavírus terjedésének nyomon követésére szólította fel a nemzetközi közösséget az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója kedden Genfben tartott sajtókonferenciáján. Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz arra hívta fel a figyelmet, hogy az ENSZ szakosított szervezete egyre kevésbé lát tisztán a tesztelések csökkenő száma miatt.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »