Augusztus 7-én választanak Mártélyon

A Helyi Választási Bizottság 2022. augusztus 7-re tűzte ki az önkormányzati képviselők és polgármester időközi választását.

Mártélyon azért kell időközi választást tartani, mert április végén 4-3 arányban a feloszlatás mellett döntött a képviselő-testület. A név szerinti szavazáson a négy igennel szavazó képviselők voltak azok, akikkel Lázár János április 13-án zárt ajtók mögött találkozott azért, hogy megköszönje azt, hogy a választások alkalmával őt támogatták.

A választópolgárok június 17-én kapnak tájékoztatót a névjegyzékbe való felvételről. Az ajánlásgyűjtéshez szükséges aláírások számát június 2-án állapítják meg, a választási kampány június 18-án kezdődik, a jelölteket július 4-ig lehet bejelenteni.

A 2019-es önkormányzati választáson 68%-os volt a részvétel Mártélyon.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

138 éve született Benedek Marcell, magyar egyetemi tanár, író, irodalomtörténész és műfordító, színházigazgató. Benedek Elek író fia.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink