Csanádpalota után Mártélyon is feloszlott a testület

4-3 arányban a feloszlatás mellett döntött a mártélyi képviselő-testület, így majd időközi választást kell kiírni – értesült a hódpress.hu.

A név szerinti szavazáson négy képviselő, Somodi István Vendel, Kulcsár Renáta, Pótári Mihály Zsolt és Mészáros István igennel szavaztak arra a kérdésre, feloszlassák-e a testületet, míg 3-an nemmel voksoltak, többek között maga a polgármester is. Az igennel szavazó képviselők voltak azok, akikkel Lázár János április 13-án zárt ajtók mögött találkozott azért, hogy megköszönje azt, hogy a választások alkalmával őt támogatták.

Dr. Putz Anita jelenleg még nem tudja, indul-e polgármesterként.

Az időközi választást augusztus végére-szeptember elejére írhatják ki, ennek mintegy 2 millió forintos költsége az önkormányzatot terheli, mondta a képviselő-testületi ülésen Dr. Karsai Éva, jegyzői jogkörben eljáró aljegyző.

Csanádpalotán május 8-án tartanak időközi választást. Itt még 2020-ban oszlotta fel magát a testület, azonban a veszélyhelyzet miatt nem lehetett megtartani a választást.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Július 1-ig maradnak a hatósági árak

A kormány július 1-ig meghosszabbítja az árkorlátozó intézkedéseket, tehát mind az üzemanyag ára, mind a kiválasztott élelmiszerek ára július 1-ig változatlan marad – jelentette be Orbán Viktor a Facebook-oldalán a szerdai kormányülés után.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink