Ausztriába tartott a koszovói embercsempész

[ad 1]

Négy honfitársát akarta Ausztriába szállítani az a koszovói férfi, akit Mórahalom külterületén fogtak el a rendőrök.

A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőrei egy olasz honosságú gépkocsit állítottak meg Mórahalom közelében a Röszkei úton 2015. november 26-án 23 óra körüli időben. Az autót egy koszovói férfi vezette, rajta kívül még négy koszovói állampolgár tartózkodott a járműben, akik jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudták igazolni. A rendőrök előállították őket a Szegedi Határrendészeti Kirendeltségre, ahol az utasok elmondták, 1700 eurót fizettek azért, hogy eljussanak Ausztriába.

A 29 éves sofőr ellen embercsempészés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A gyanúsított kihallgatásán beismerő vallomást tett.

A nyomozók a koszovói férfit őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

 

(Police.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink