Autóból lopott, a lopott pénzből pedig autót vett

A Szegedi Rendőrkapitányságon lopás miatt indult eljárás egy helybeli férfival szemben, aki készpénzt vitt el egy parkoló autóból a városban. Lopás miatt kell felelnie.

A megalapozott gyanú szerint a fiatal férfi 2021. január 26-án este nyitotta ki a gépkocsit, amely a külvárosban parkolt. A járművet átkutatta, eközben magához vette a sértett pénztárcáját, amiben személyes iratok mellett kétszázharmincezer forint volt. A bankjegyeket kivette, a tárcát pedig egy közelben lévő kuka tetejére tette, ezután sietve távozott. A tulajdonos csak másnap reggel vette észre a lopást, majd feljelentést tett a rendőrségen.

A rendőrök az adatgyűjtés során 24 órán belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit a városban elfogtak és a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi részletes beismerő vallomást tett, elmondta azt is, hogy a lopott pénzből vett egy autót, amit le is foglaltak tőle a nyomozók. Vele szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(police.hu, fotó: illusztráció)

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink