Autós találkozó a parkolóban

Szombaton negyedik alkalommal rendezték meg a Makó Car Lifestyle Meet nevű autós találkozót. Több mint százan vettek részt és több mint nyolcvan autóval érkeztek az összejövetelre, melynek a Tesco parkolója volt a helyszíne.

Csorba Zoltán, az egyik szervező a Makói Csípősnek elmondta: az alapötlet onnan jött, hogy szeretnének egy autós közösséget kiépíteni Makón és környékén. Sokaknak az a problémája, hogy Budapesten és Nyugat-Magyarországon vannak nagyobb autós találkozók. Ezért páran úgy döntöttek, hogy csinálnak Makón is.

Felidézte: évente szerveznek találkozókat. Az első kettőt a Penny Market parkolójában tartották, nagy sikere volt, mindkétszer tele lett. A harmadik már a Tesconál volt. Elárulta, tervbe vették, hogy nagyobb szabású, két napos találkozót szervezzenek, ez jövő nyáron valósulhat meg.

A szervezők felvették a kapcsolatot a Dobai Customs Team-el, a Márkafüggetlen Garage csapatával, illetve a Molnár Autóház Kft. Szegeddel is – a rendezvényt ők is népszerűsítették csatornáikon. Csorba elmondása szerint a környékről mindenhonnan jöttek autósok, örülnek a tulajdonosok, hogy most ide elhozhatták az autójukat, amit szépítgetnek. Az új járgányok mellett régebbiekkel is megjelentek, vannak, akik igyekeznek megőrizni ezeket, mint például Dobaiék.

A szervezők oldalunkon keresztül is megköszöneték a Tesco makói áruházának, hogy helyet adtak. Az eseményről a rendőrség is tudott, nem gördítetteket akadályt a találkozó elé.Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A Makói Idősek Otthonában járt a Hanki-Ker Mikulása

A Csongrád-Csanád Megyei Szivárvány Otthon Makói Idősek Otthonába az idősek által már hosszú-hosszú évek óta nem látott vendég érkezett egy helyi vállalkozás, a Hanki-Ker Kft. kezdeményezésének köszönhetően – számolt be róla Botlik Anita.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink