Idősek napi rendezvénnyel búcsúzott a sportcsarnok

Mint az ismert, a fideszes többségű testület döntésének értelmében az Erdei János Városi Sportcsarnok október 17-től bezár. Az egyébként október elsejei Idősek Napját tegnap még megtartotta az önkormányzat az épületben.

Az ünnepséget vállalkozók támogatásával tudta megrendezni a város, fő programként fellépett Korda György és Balázs Klári. Farkas Éva polgármester azt írta oldalán: ,,az összefogás, a nagylelkűség és a társadalmi szerepvállalás” példája volt az ünnepség. Igyekeztek mindent megtenni, hogy a város szépkorúit, nyugdíjas közösségeit egy felhőtlen hangulatú programmal, koncerttel és szeretetvendégséggel tudják megajándékozni.

Takarékossági okból a mai naptól zárva tartja az önkormányzat a sportcsarnokot. Ez volt tehát az utolsó nagyobb program, míg az utolsó nagyobb sporteseményt egy hete tartották itt. Akkor a térségi futsall diákolimpia fordulóit játszották le. Általános iskolásoknál a Kálvin Téri Református Általános Iskola csapata lett az első, a középiskolásoknál a József Attila Gimnázium tanulói.

(Fotó: Farkas Éva Erzsébet Facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Változik a forgalmi rend a szegedi klinikáknál

A Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Északi-Klinikaparkjának területén, az épületek körül úttestfelújítás zajlik. A munka zavartalanságának biztosítása érdekében változik a forgalmi rend is – olvasható az egyetem oldalán.

Tovább »

Zárva lesz a városháza

Igazgatási szünet lesz az önkormányzatnál december 22. és január 6. között, addig egyablakos ügyeleti rendszerben lehet ügyet intézni néhány órában.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Zárva lesz a városháza

Igazgatási szünet lesz az önkormányzatnál december 22. és január 6. között, addig egyablakos ügyeleti rendszerben lehet ügyet intézni néhány órában.

Tovább olvasom »

Makón is gyűjt szeretetcsomagokat az Alföldvíz

Az Alföldvíz az idei évben több olyan jótékonysági kezdeményezéshez csatlakozott, melyek szerény körülmények között élő Békés és Csongrád-Csanád megyei családoknak gyűjtenek adományokat. A beérkezett felajánlásokat továbbítjuk azoknak a szervezeteknek, akik megajándékozzák a rászoruló családokat – olvasható a szolgáltató honlapján.

Tovább olvasom »